Inspiratiedag -26 augustus 2020 //

Online inspiratiereeks “Leiderschap aan de bron”

Online inspiratiereeks “Leiderschap aan de bron” - 26 augustus 2020 // Online

Er is in deze tijd geen tekort aan visies op leiderschap. Er zijn talloze cursussen die een bepaald soort leiderschap op de kaart zetten. En ja hoor, er zijn momenteel gemakkelijk 50 verschillende soorten leiderschap. Een mooie aanwijzing dat mensen niet volkomen programmeerbaar zijn en dat ‘goed’ leiderschap het echte verschil kan maken. De vraag is natuurlijk: wat is goed leiderschap?

Wij durven het aan om hiervoor ongeveer 1500 jaar terug te keren in de tijd. De tijd waar verschillende organisatievormen de kop opsteken en waar bijvoorbeeld ook kloosters en religieuze ordes ontstaan. In die periode zorgt sterk leiderschap voor tal van basisinzichten die door latere & huidige leiderschapsexperten gebruikt en verwerkt worden.

Tijdens deze inspiratiereeks “Leiderschap aan de bron” ontrafelen we beetje bij beetje de kracht van de regels van Benedictus en Franciscus en maken we constant de brug naar het actuele leiderschap en moderne managementvaardigheden. Het wordt alvast een inspirerende reeks, want ze is opgebouwd uit een 10-tal verschillende werkvormen, waarbij we telkens afwisselen tussen korte theoretische inzichten en de praktische vertaling.

We plaatsen alles in zijn context en via concrete, hedendaagse cases krijgen we volledig nieuwe inzichten, die we de dag erna al kunnen inzetten om onze leiderschapsvaardigheden verder te optimaliseren.

Deze inspiratiereeks wordt verzorgd door dhr. Wim Smit, directeur Wereld Missiehulp en theoloog en dhr. Joost Cottyn, ondernemer en trainer.

* Deze Inspiratiereeks is gespreid over 3 sessies:

Eerste (gratis) sessie: Woensdag 26 augustus 2020 van 10u.00-11u.30 of van 14u.00 tot 15u.30

Sessie 2: woensdag 2 september 2020 van 10u.00 tot 11u.30 en

Sessie 3: woensdag 9 september van 9u.00 tot 10u.30.

* Uw investering: de eerste sessie is gratis en indien je deelneemt aan de volledige reeks, betaal je slechts 65 euro voor het geheel. U ontvangt ook een mooie syllabus.

Inschrijven kan direct via deze link.

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

01

Sharing sessie

Lees meer

02

Sharing journey

Lees meer

03

Sprintsessie

Lees meer

04

Talent Track

Lees meer

05

Co-sourcing

Lees meer

06

Social Business Challenge

Lees meer

07

Intervisie Sessies

Lees meer

08

Inspiratiedag

Lees meer