Sharing sessie -26 november 2020 //

“Zin of onzin van zingeving in je bedrijfscontext”

“Zin of onzin van zingeving in je bedrijfscontext” - 26 november 2020 // OUDENAARDE of online

Als bedrijfsleider heb je iedere dag je handen vol om je zaak draaiende te houden. Je focust iedere dag opnieuw op de dringende en voor jou belangrijke taken. Soms zorgt het vele werk er voor dat je jezelf voorbij loopt of de zin van wat je doet, wel eens vergeet. Met alle gevolgen vandien: burnout, depressie, lichamelijke klachten enz. zijn dikwijls het resultaat van ondoordacht voorthollen in alle richtingen, zonder de juiste focus op wat je echt drijft.

Het klopt dat zingeving in een bedrijfscontext een onderwerp is waar we het meestal niet over hebben. Meer zelfs, wat betekent zingeving in een professionele context?

Heeft dit wel zin en in welke mate ondersteunt het de bedrijfsdoelstellingen? Wat is je ‘purpose’ en hoe kan je beetje bij beetje een waardengedreven organisatie worden? Welke weg kan je bewandelen en wie kan je hierin ondersteunen? Deze en vele andere vragen passeren de revue en we nemen ruim de tijd om alle aspecten grondig door te praten.

Practicals

Zin om hierover – in alle openheid maar met de juiste discretie – hierover met peers van gedachten te wisselen? Dan ben je van harte welkom op onze sharing sessie die doorgaat op donderdag 26 november 2020 van 13u.30 tot 16u.30. Aanvullend is er vanaf 17u.00 een avondwandeling die ongeveer 2 uur duurt. Tijdens dit moment belichten we de grondbeginselen van "wandelcaching". Leerrijk en vernieuwend!

Uw investering voor deze sessie bedraagt 250 euro (excl.BTW). Koffie, materiaal en broodjeslunch & drank zijn inbegrepen.

Vragen? Of wenst u in te schrijven? Contacteer ons!

01

Sharing sessie

Lees meer

02

Sharing journey

Lees meer

03

Sprintsessie

Lees meer

04

Talent Track

Lees meer

05

Co-sourcing

Lees meer

06

Social Business Challenge

Lees meer

07

Intervisie Sessies

Lees meer

08

Inspiratiedag

Lees meer