Nieuwbrief januari 2019

Nieuws Jan Foto1

Januari. Donkere dagen. Koude dagen.

Januari. Donkere dagen. Koude dagen. Dagen om te mijmeren over de voorbije en de komende mooie zomerdagen. Dagen vol verwachting.

Zo verwachten we vol ongeduld nieuwe arbeidsvormen. De lage werkloosheidscijfers, de “war on talent”, de groei in de economie doet vele werkgevers zoeken naar creatieve manieren om het vele werk toch gedaan te krijgen. Freelance werk, flexi-jobs, stages voor kort geschoolden ten spijt, het blijft moeilijk om vraag en aanbod met elkaar te matchen.

Zo verwachten we veel van de nieuwe economie. Deze economie krijgt verschillende namen: sociale economie, maatschappelijk verantwoorde economie, betekeniseconomie, groene economie, .. Eén zaak hebben ze gemeen: het is een respectvolle economie. Her en der verschijnen al interessante boeken over dit thema.

Eén boek wil ik je aanraden op je lijstje te plaatsen van te lezen boeken:

Zo verwachten we ook wel een en ander van onze werkgever. Een zinvolle job om te beginnen. Daarnaast ook ruimte om zelfverantwoordelijkheid te kunnen nemen en de kans krijgen om voldoende en noodzakelijke competenties te verwerven om de snel veranderende wereld aan te kunnen.

Zo verwacht ik binnenkort dat we samen talenten nog vlotter en op allerlei manieren zullen kunnen connecteren. Ja, binnenkort is het zo ver! Dan kan iedereen terecht op de nieuwe website van tubata. Tubata, een nieuwe naam inderdaad. Benieuwd naar de betekenis ervan? Neem dan zeker de tijd om onze volgende nieuwsbrief te lezen. Vandaag krijgt u alvast een voorproefje en kan u ons nieuwe logo ontdekken .

Veel connecting talent plezier!
Een gezond 2019 toegewenst!

Joost Cottyn
tubata

Deze economie krijgt verschillende namen: sociale economie, maatschappelijk verantwoorde economie, betekeniseconomie, groene economie, .. Eén zaak hebben ze gemeen: het is een respectvolle economie.

Lekker sharen in 2019

Ja, ze zijn er weer. Onze sharing sessies. Lekker van gedachten wisselen met peers rond een specifiek thema. Een halve dag ideeën wisselen en zelf heel veel bijleren. Daarom doen we dit. Zin om mee te doen?
Hierbij alvast een overzicht van onze planning voorjaar 2019.

Verder hebben we in ons aanbod ook enkele sharing journeys. Elke journey bestaat uit 4 sharing sessies en zijn gespreid over het ganse jaar. Dit is de planning voor het voorjaar 2019:

  • Klantgericht Ondernemen: Brussel, PM, NL/FR


HR in ”the day after tomorrow”: Gent, 18u.30-21u.30, NL

HR in ”the day after tomorrow”: Brussel, AM, NL/FR


CO WORKEN "Klantgericht Ondernemen": 28 januari 2019Kom een dagje werken aan uw programma “Klantgericht Ondernemen” in een omgeving waar anderen dat ook doen. Welkom op de Tubata co-working dag op maandag 28 januari 2019 in Gent.

Uw bedrijf of organisatie werkt aan klantgerichtheid. Of heeft de goede voornemens er in 2019 werk van te maken. U werkt aan uw visienota, uw strategie, uw actieplan of de implementatie ervan. Of aan een presentatie rond klantgerichtheid...
U zoekt inspiratie en ideeën of wil deze aftoetsen met anderen? U zit met vragen waarop u graag een deskundig antwoord krijgt? U zoekt naar inzichten, informatie of tools rond Customer Experience Design? U wil er direct mee aan de slag?

Blijf niet alleen aan uw bureau zitten. Werk een dagje in een omgeving die u vooruit helpt.
Meer info? Inschrijven? Hierbij de link:
https://tubata.jouwweb.be/